joi, 16 mai, 2024
Plase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte Ieftine
onE bLoG RomaniaStiri / MassMediaViata si cariera lui Matthew Perry, un talent incomparabil

Viata si cariera lui Matthew Perry, un talent incomparabil

A murit Matthew Perry alias Chandler Bing din serialul Friends

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul sau ca Chandler Bing in serialul de succes „Friends”, a decedat la varsta de 54 de ani, la domiciliul sau din Los Angeles, pe data de 28 octombrie 2023. Actorul Matthew Perry a fost gasit mort in urma unei aparente inecari in cada cu hidromasaj a casei sale. Autoritatile au raspuns la apelul de urgenta in jurul orei 16:00, descoperindu-l pe actor inconstient in cada cu hidromasaj.

Matthew Perry s-a nascut si a crescut in Canada, dar s-a mutat in Los Angeles cu mama sa la varsta de 15 ani pentru a urma o cariera in actorie. Primul sau rol acreditat a fost o parte mica in drama „240-Robert” in 1979. In timpul liceului, a obtinut primul sau rol in film, jucand alaturi de River Phoenix in filmul din 1988 „A Night in the Life of Jimmy Reardon„. Matthew Perry a continuat sa aiba roluri in alte seriale de televiziune, inclusiv „Charles in Charge„, „Silver Spoons” si „The Tracey Ullman Show„.

Ascensiunea lui Matthew Perry catre faima

Ascensiunea sa catre faima a venit in 1994, cand a dat o auditie pentru pilotul unui nou show numit „Six of One„, care mai tarziu a devenit hitul „Friends„. Initial, nu i s-a oferit o auditie deoarece era deja angajat intr-un alt show pentru care filmase un episod pilot.

Cu toate acestea, a reusit sa obtina o auditie si a fost oferit rolul lui Chandler Bing, pentru care este cel mai cunoscut. La varsta de 24 de ani, Perry era cel mai tanar dintre cei sase membri principali ai distributiei „Friends„, iar succesul serialului i-a adus faima internationala peste noapte.

Perry si colegii sai de distributie au devenit unii dintre cei mai bine platiti actori dintr-un serial de televiziune la acea vreme, dar presiunile faimei l-au dus pe un drum intunecat, iar dependenta de alcool infiltrandu-se in viata tanarului star.

De-a lungul anilor, Matthew Perry a fost nominalizat la premiile Emmy, a avut o relatie privata cu actrita Lizzy Caplan si a jucat intr-o varietate de alte proiecte, inclusiv un rol de oaspete apreciat in serialul politic „The West Wing”, care i-a adus doua nominalizari la Emmy pentru cel mai bun actor oaspete intr-un serial dramatic in 2003 si 2004. Ultimul sau film a fost „17 Again” din 2009, in care a jucat versiunea mai in varsta a lui Zac Efron, dupa care s-a concentrat exclusiv pe proiecte TV.

Matthew Perry a avut, de asemenea, luptele sale personale, in special cu dependenta de alcool. Presiunile faimei si succesului sau timpuriu au avut un impact negativ asupra sanatatii sale mentale si fizice, iar Perry a dezvoltat dependente de alcool si pastile pe parcursul anilor. Cu toate acestea, a avut perioade in care a luptat pentru a ramane sobru si a fost deschis in legatura cu luptele sale, sperand sa inspire si sa ajute pe altii care trec prin provocari similare.

Viata persoanala al lui Matthew Perry

In ceea ce priveste viata personala, Matthew Perry a avut o relatie semnificativa cu actrita Lizzy Caplan intre anii 2006 si 2012, desi au mentinut relatia in mare parte privata si au fost vazuti impreuna in public doar in cateva ocazii. In cariera sa ulterioara, Perry a continuat sa lucreze in televiziune, evitand industria cinematografica dupa 2009, cand a jucat in comedia „17 Again” alaturi de Zac Efron. Ultimii ani ai carierei sale au fost petrecuti lucrand exclusiv in televiziune, evidentiindu-si talentul versatil ca actor de comedie si drama.

Ultimele clipe din viata lui Matthew Perry

In legatura cu ultimele clipe din viata lui, detaliile sunt limitate, dar se stie ca a fost gasit mort in cada cu hidromasaj a casei sale din Los Angeles pe 28 octombrie 2023, la ora 16:07, ora locala. Cauza exacta a decesului sau nu a fost inca eliberata, deoarece investigatia era in curs de desfasurare in momentul rapoartelor initiale. In urma vestii triste, numeroase omagii si condoleante au fost exprimate pe retelele de socializare, reflectand impactul semnificativ si amprenta pe care Matthew Perry le-a lasat in industria de divertisment si in inimile fanilor sai din intreaga lume.

Investigatie pentru a determina cauza exacta a decesului

In urma descoperirii corpului sau, autoritatile au initiat o investigatie pentru a determina cauza exacta a decesului. Aceasta investigatie era in curs de desfasurare la momentul raportarii initiale, si nu a fost oferita o cauza definitiva a decesului sau.

In momentul decesului, detaliile specifice, cum ar fi cauza exacta a inecului sau alte circumstante inconjuratoare, nu au fost divulgate publicului larg. Este posibil ca mai multe detalii sa fie furnizate pe masura ce investigatia avanseaza si se finalizeaza.

Comunitatea de divertisment si fanii au fost profund afectati de pierderea sa, iar pe retelele de socializare au fost exprimate numeroase omagii si condoleante. Matthew Perry va fi adus aminte pentru contributia sa semnificativa in industria de divertisment, mai ales pentru rolul sau iconic ca Chandler Bing din serialul „Friends”.

Pierderea lui Matthew Perry este simtita profund in comunitatea de divertisment si de fani, iar mostenirea sa va continua sa traiasca prin munca sa iconica si impactul pe care l-a avut asupra industriei si publicului.

Urmareste ultimele stiri, noutati si articole onEbLoG.ro si pe Google News

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI
onE bLoG Romania
onE bLoG Romaniahttps://oneblog.ro
One Blog Romania si-a propus inca de la deschidere sa ofere vizitatorilor acestui blog content de calitate si cat se poate de actualitate. Ne-am dorit inca de la inceput sa ne axam pe calitate, transparenta si servicii premium la cele mai accesibile preturi pentru toti cei care doresc sa isi promoveze afacerile pe acest blog. Ne place sa invatam, sa ascultam si sa luam impreuna cu voi cele mai bune decizii. Impreuna cu voi atat vizitatorii cat si cei care publica articole, advertoriale pe acest blog dorim sa formam o echipa si sa imbunatatim tot ce nu este relevant.
- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_img

Cele mai populare articole pe bLoG

- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img