lun, 25 septembrie, 2023
Plase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte Ieftine

Despre Noi

One Blog Romania si-a propus inca de la deschidere sa ofere vizitatorilor acestui blog content de calitate si cat se poate de actualitate. Ne-am dorit inca de la inceput sa ne axam pe calitate, transparenta si servicii premium la cele mai accesibile preturi pentru toti cei care doresc sa isi promoveze afacerile pe acest blog. Ne place sa invatam, sa ascultam si sa luam impreuna cu voi cele mai bune decizii. Impreuna cu voi atat vizitatorii cat si cei care publica articole, advertoriale pe acest blog dorim sa formam o echipa si sa imbunatatim tot ce nu este relevant.

Facem in permanenta actualizari, verificam content-ul, seo, optimizarea si cel mai important securitatea. Suntem o echipa tanara, deschisa pentru colaborari si parteneriate. In cazul in care esti si tu la inceput cum am fost si noi ne poti scrie si noi te asiguram ca te putem ajuta in majoritatea cazurilor.

Cum pot adauga content?

Mai jos regasesti toate informatiile despre cum sa iti faci cont pe blog-ul nostru, cum sa alegi daca doresti un abonament si care sunt urmatorii pasi de urmat in vederea unei colaborari cu oneblog.ro

1

TE INREGISTREZI

Te Inregistrezi

Dupa ce te inregistrezi vei primi un e-mail de confirmare cu datele alese de tine dupa care poti sa iti alegi unul din abonamentele puse la dispozitie in pagina special dedicata in functie de nevoile tale.

2

Alegi un Abonament

Abonamentele puse la dispozitie de blog-ul oneblog.ro sunt de 3 tipuri, special gandite atat pentru firme la inceput de drum cu buget limitat, agentii de marketing dar si content writteri dn Romania.

3

ADAUGI ARTICOL

Incepi sa publici

Dupa ce ai ales Abonamentul si ai facut confirmarea platii un Moderator al blog-ului iti va deblocat contul si vei avea acces la tot ce ai nevoie pentru a posta si a genera trafic catre site-ul tau.

Focusati pe Calitate si nu Cantitate

One Blog Romania si-a dorit inca de la inceput sa fie axat pe calitatea continutului si al membrilor care adauga articole. De ce ne dorim ca focusul sa fie pe calitate si nu pe cantitate, avem un motto ” Decat mult si prost mai bine putin si bun „, deoarece dorim ca vizitatorii acestui blog sa fie multumiti de ceea ce vor gasii pe acest blog de interes. Daca vizitatorii sunt multumiti atunci stim cu siguranta ca si motoarelor de cautare le vor place ceea ce vor regasii aici pe Blog. Daca toata lumea este multumita atunci stim sigur ca am reusit impreuna cu voi sa construim un Blog de calitate si impreuna suntem o echipa.

Daca esti la inceput de drum si iti place sa scrii atunci te asteptam sa ne scrii si iti vom oferii un pachet Premium Gratuit pe o perioada de timp nedeterminata. Deci daca esti pasionat de scris si vrei sa iti creezi un portofoliu atunci esti la un pas de a face ceea ce iti place si stim siguri ca in cel mai scurt timp vei beneficia si de o remuneratie buna.

De ce sa alegi un Abonament?

Prin achizitionarea de abonamente ne ajuti si pe noi sa crestem si sa investim in acest blog pentru a va oferii viteza, securitate, optimizare si SEO de cea mai buna calitate. Nu suntem perfecti dar impreuna putem construi cea mai buna echipa, deoarece nu doar cei din spate fac toata treaba, impreuna crestem si invatam. Chiar daca Inteligenta Artificiala ( AI ) ia proportii la nivel mondial suntem siguri ca tot omul va face munca cea mai grea. Deci daca doresti sa ne ajuti atunci alege unul din abonamentele puse la dispozitie in pagina Abonamente.

Transparenta

Orice fel de problema tehnica ai, nu te descurci la publicarea unui articol, nu te pricepi la nimic, nu este nici un fel de problema, suntem aici sa te ajutam. Cum te putem ajuta? Simplu, ne scrii prin formularul de contact alegand problema cu care te confrunti, ne lasi un numar de telefon si te sunam sa rezolvam impreuna problema cu care te confrunti. Daca ai o idee, sau doresti sa propui o categorie anume te rugam sa ne scrii, sigur vom gasi o solutie sa te ajutam si sa fii multumit.

P.S: Impreuna cu tine putem face cea mai buna echipa