joi, 4 iulie, 2024
Plase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte Ieftine
onE bLoG RomaniaCasa si GradinaRulouri interioare plisate – secretul locuintelor moderne

Rulouri interioare plisate – secretul locuintelor moderne

Rulouri interioare plisate – secretul locuintelor moderne

Rulouri interioare plisate reprezinta solutia eleganta si moderna prin care poti crea o atmosfera intima si confortabila in propria locuinta. Jaluzelele plisate ofera un plus de culoare camerelor si mai mult de atat, au capacitatea de a adauga efecte de lumina difuza, astfel incat sa te bucuri de confort deplin. Realizate in forma de evantai, roletele interioare de tip plisse sunt de departe, recomandarea oricarui arhitect in materie de design interior. Desi sunt foarte des intalnite in Germania si Anglia, acestea au luat amploare si in tara noastra.

Datorita formei elegante si a culorilor variate, rulourile plisate dau un plus de personalitate ferestrelor tale. Aceste produse sunt ideale pentru ferestrele de dimensiuni mici, astfel, s-au dovedit a fi extrem de utile pentru spatiile inguste.

rulouri interioare plisse 450x300 1 Rulouri interioare plisate reprezinta solutia eleganta si moderna prin care poti crea o atmosfera intima si confortabila in propria locuinta. Jaluzelele plisate ofera un plus de culoare camerelor si mai mult de atat, au capacitatea de a adauga efecte de lumina difuza, astfel incat sa te bucuri de confort deplin. Realizate in forma de evantai, roletele interioare de tip plisse sunt de departe, recomandarea oricarui arhitect in materie de design interior. Desi sunt foarte des intalnite in Germania si Anglia, acestea au luat amploare si in tara noastra.

Dupa prezentarea succinta a acestui tip de rolete, probabil prima intrebare pe care ti-ai pus este “cum se monteaza rulourile interioare plisse?”. Ei bine, procesul nu este deloc anevoios. Rulourile tip plisse se aplica direct pe rama geamului sau intre baghetele tamplariei (PVC, Aluminiu sau lemn). Altfel spus, cu un effort minim beneficiezi de cele mai importante avantaje: intimitate, design elegant si modern, protectie eficienta impotriva razelor solare.

Cum functioneaza jaluzelele interioare plisate?

Dupa cum le spune si numele, rulourile interioare de tip plisee, dispun de un sistem de pliere, iar in felul acesta se pot ajusta in functie de preferinte. Pentru ca nu sunt fixe nici in parte superioara si nici in cea inferioara, acestea pot fi manevrate cu usurinta pe suprafata ferestrei. Jaluzelele plisate actioneaza ca un scut impotriva soarelui, insa permit totusi luminii sa patrunda in incapere, astfel incat sa se formeze o ambianta placuta.

Din ce material sunt realizate rulourile interioare tip plisse?

Materialele din care sunt produse rulourile pot fi: materiale cauciucate, cu fir de aluminiu sau transpatente. Toate acestea asigura un ambient mai racoros pe timpul zilelor toride si confera mai multa caldura in sezonul rece.

Tot datorita materialelor, rulourile se pot curata simplu si rapid.

Cu ce sistem de actionare sunt prevazute roletele interioare plisate?

Rulouri Interioare Plisate dispun de doua sisteme de actionare clasice: arc sau snur. Sistemul prevazut cu arc este cel mai folosit, dar si cel mai practic. Poate fi amplasat atat pe suprafata ferestrelor, cat si a usilor. Lipsa snurului ofera rulourilor un aspect mai esthetic si adesea, pot parea mai elegante. Evident, acest aspect difera foarte mult in functie de gusturi si viziune. Daca totusi vei opta pentru rolete interioare cu snur, iti recomandam sa alegi snurul intr-o culoare diferita de tesatura ruloului. Contrastul va fi unul placut!

Pe langa modul clasic de actionarea, acestea sunt disponibile si intr-o variant “smart” ce poarta numele de actionare electrica. Pot fi ajustate prin intermediul telecomenzii sau a unei aplicatii disponibilie pe orice smartphone.

Actionarea electrica este ideala pentru cei ce apreciaza confortul si isi doresc un “lux” suplimentar. Nu degeaba am ales sa punctez pe confort. Cu ajutorul acestui tip de actionare, jaluzelele plisate se pot controla de la distanta si dispun de programe presetate.

Cand stii ca ai nevoie de jaluzele plisate?

In general, un produs se achizitioneaza doar in momentul in care raspunde unei necesitati si are capacitatea de a rezolva o problema. Ei bine, rulourile interioare plisate nu se limiteaza doar la rezolvarea unei singure probleme. Asadar, iata cand stii ca este momentul sa iti accesorizezi ferestrele cu aceste produse:

  • Atunci cand iti doresti sa reduci lumina intr-o anumita camera;
  • Atunci cand iti doresti sa controlezi temperature;
  • Atunci cand casa ta este prevazuta cu geamuri in diverse forme si nu stii cum sa le accesorizezi (triunghiulare, hexagonale, trapez sau circulare). Rulourile plisse sunt potrivite inclusiv pentru geamurile de mansarda;
  • Atunci cand iti doresti sa oferi casei tale un look modern si elegant care sa fie vizibil atat din interior, cat si din exterior.

Roletele interioare plisate se diferentiaza de restul tipurilor existente pe piata prin materialul pliat. Sunt extrem de practice deoarece nu ocupa mult spatiu, se monteaza foarte usor si sunt disonibile intr-o varietate de culori. De asemenea, sunt proiectate sa se adapteze oricaror nevoi si pot fi aplicate pe toate tipurile de geam.

Putem spune fara doar si poate ca jaluzelele plisate ofera o nota moderna si eleganta oricarei locuinte. Simple si practice, dar cu un design aparte ce le ajuta sa iasa in evidenta, reusesc sa filtreze subtil lumina astfel incat sa creeze ambiente uimitoare.

Cu siguranta nu ar fi potrivite pentru orice tip de fereastra daca nu ar fi disponibile intr-o gama variata de materiale si grade de transparenta. Si mai mult de atat, nu ar face parte din gama “ produselor indispensabile” daca nu ar oferi o multime de avantaje si beneficii. Protectie impotriva soarelui, intimitate sau design? Tu ce apreciezi cel mai mult la roletele interioare de tip plisse?

P.S:  Imbraca-ti ferestrele dupa bunul plac! Cu cat totul este mai individual si mai creativ, cu atat rezultatul va fi mai impresionant!

Urmareste ultimele stiri, noutati si articole onEbLoG.ro si pe Google News

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI
onE bLoG Romania
onE bLoG Romaniahttps://oneblog.ro
One Blog Romania si-a propus inca de la deschidere sa ofere vizitatorilor acestui blog content de calitate si cat se poate de actualitate. Ne-am dorit inca de la inceput sa ne axam pe calitate, transparenta si servicii premium la cele mai accesibile preturi pentru toti cei care doresc sa isi promoveze afacerile pe acest blog. Ne place sa invatam, sa ascultam si sa luam impreuna cu voi cele mai bune decizii. Impreuna cu voi atat vizitatorii cat si cei care publica articole, advertoriale pe acest blog dorim sa formam o echipa si sa imbunatatim tot ce nu este relevant.
- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_img

Cele mai populare articole pe bLoG

- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img