joi, 20 iunie, 2024
Plase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte Ieftine
onE bLoG RomaniaStiri / MassMediaDorian Popa testat Pozitiv pentru Cannabis la volanul unui Lamborghini

Dorian Popa testat Pozitiv pentru Cannabis la volanul unui Lamborghini

UPDATE 08.11.2023

Recent, Dorian Popa, cunoscut ca artist si influencer, a fost in centrul atentiei media dupa ce a fost oprit de politie si a fost testat pozitiv pentru substante psihoactive in timp ce conducea un Lamborghini in localitatea Domnesti, Judetul Ilfov​. Intr-un videoclip postat pe YouTube, Dorian Popa a recunoscut ca a consumat Cannabis, dar a precizat ca nu in ziua in care a fost oprit de Politie, si si-a cerut scuze fanilor pentru intamplare​. Analiza toxicologica efectuata de Institutul National de Medicina Legala a confirmat prezenta substntei in organismul sau​.

Pe langa aceste evenimente, Dorian Popa isi continua activitatile artistice. Recent, a colaborat cu Ruby si Catalin Morosanu pentru lansarea piesei „Regele junglei”, iar fanii asteapta cu interes sa vada cum va arata videoclipul acestei noi melodii. Aceasta activitate artistica arata ca, in ciuda incidentelor nefericite, Dorian Popa ramane activ in industria muzicala si de divertisment din Romania.

Dorian Popa a avut parte si de alte provocari recent. El a fost implicat intr-o situatie neplacuta cu afaceristul Calin Donca, care a fost arestat preventiv. Popa a investit 24.000 de euro intr-o afacere cu panouri fotovoltaice propusa de Donca, pierderea fiind semnificativa pentru el, desi a mentionat ca altii au pierdut sume si mai mari. Intr-un vlog pe YouTube, Popa a relatat ca l-a considerat pe Donca un om de afaceri serios si chiar un prieten, fiind dezamagit de aceasta intamplare.

Dorian Popa, cunoscut pentru talentul sau divers ca antreprenor, cantaret, actor si influencer, a impartasit recent cateva reflectii despre succesul sau in domeniul imobiliar si asteptarile sale financiare pentru anul 2023. La varsta de 34 de ani, artistul a avut un an plin in 2022, fiind foarte activ in sectorul imobiliar, unde a cumparat terenuri in Domnesti, langa Bucuresti, pe care a construit si vandut mai multe vile.

Intr-un interviu recent, Popa a discutat despre satisfactia sa fata de realizarile financiare si cum anul trecut nu a fost un an rau pentru el, desi a mentionat ca energia generala a anului a fost afectata de circumstantele mai putin favorabile pentru semenii sai. Isi doreste ca toti oamenii sa fie fericiti, nu doar el.

Dorian Popa si asteptarile sale financiare

Intrebat despre asteptarile sale financiare pentru 2023, Dorian Popa a mentionat ca este „indeajuns de bogat incat sa ii multumesc nespus lui Dumnezeu si mai bogat decat credea ca va fi la varsta de 34 de ani.” A subliniat ca, desi nu a finalizat inca bilantul firmelor sale pentru a vedea progresul fata de anul anterior, este multumit de ceea ce a realizat pana acum.

Despre averea sa, Dorian a declarat ca nu aspira sa devina miliardar si ca daca ar ajunge la o avere de 15-20 de milioane de euro in viata sa, ar fi foarte multumit. A mai adaugat ca miliardul nu este pentru romani, referindu-se probabil la dificultatile pe care le-ar intampina un roman in incercarea de a atinge aceasta suma astronomica.

Dorian Popa si proiectele imobiliare

In ceea ce priveste proiectele imobiliare, Dorian Popa a mentionat ca matematica este simpla, cu sase case construite, fiecare fiind vanduta cu 200.000 de euro, insemnand incasari de 1.200.000 de euro dupa vanzarea tuturor. A mentionat ca preturile nu se vor modifica pentru aceste case, chiar daca se asteapta ca preturile sa creasca din primavara. Acesta a fost un angajament pe care l-a facut si intentioneaza sa-l respecte, iar pentru viitor, piata va dicta preturile.

Dorian Popa si femeile celebre din viata lui

Pe parcursul anilor, Dorian Popa a fost legat de mai multe femei celebre​. Cu toate acestea, focusul sau recent pare sa fie mai mult pe cresterea sa profesionala si pe proiectele imobiliare decat pe viata personala.

Pe masura ce intra in 2023 cu o perspectiva pozitiva si planuri mari, fanii si colegii de breasla sunt nerabdatori sa vada ce va aduce viitorul pentru acest artist talentat si antreprenor de succes.

Dorian Popa si incidentul neplacut din Octombrie 2023

Recent, Dorian Popa, cunoscut influencer si artist din Romania, a fost implicat intr-un incident care a atras atentia presei. Pe data de 28 octombrie 2023, Dorian Popa a fost oprit de Politie in timp ce conducea un Lamborghini si a fost testat din pacate pozitiv pentru Cannabis. Potrivit relatarilor, artistul era imbracat doar intr-un capod la momentul opririi de catre Politie, iar testele efectuate au relevat prezenta Cannabisului in organismul sau​​.

Explicatiile date de Dorian Popa autoritatilor

Dorian Popa a explicat politistilor ca nu a consumat niciun tip de substanta interzisa, ci a inhalat fumul de cannabis din aer, deoarece se afla in preajma unor persoane care fumau aceasta substanta. In ciuda explicatiilor sale, incidentul a condus la deschiderea unui dosar penal pe numele sau​. Sindicatul Europol a reactionat la incident pe pagina lor de Facebook, evidentiind faptul ca stirea a ajuns rapid in presa​.

Incidentul a starnit discutii in online, iar expertii au discutat despre posibilitatea ca Dorian Popa sa fi fost victima fumatului pasiv de marijuana. Situatia lui Dorian Popa a fost subiect de analiza si discutie si in randul altor vedete si experti din domeniul legal si medical, care au discutat despre riscurile si implicatiile legale ale fumatului pasiv de marijuana in contextul conducerii auto.

Acest incident a readus in discutie legislatia actuala referitoare la consumul de substante interzise si responsabilitatea soferilor pe drumurile publice, subliniind importanta educatiei si a prevenirii in randul tinerilor si al publicului larg.

Urmareste ultimele stiri, noutati si articole onEbLoG.ro si pe Google News

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI
onE bLoG Romania
onE bLoG Romaniahttps://oneblog.ro
One Blog Romania si-a propus inca de la deschidere sa ofere vizitatorilor acestui blog content de calitate si cat se poate de actualitate. Ne-am dorit inca de la inceput sa ne axam pe calitate, transparenta si servicii premium la cele mai accesibile preturi pentru toti cei care doresc sa isi promoveze afacerile pe acest blog. Ne place sa invatam, sa ascultam si sa luam impreuna cu voi cele mai bune decizii. Impreuna cu voi atat vizitatorii cat si cei care publica articole, advertoriale pe acest blog dorim sa formam o echipa si sa imbunatatim tot ce nu este relevant.
- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_img

Cele mai populare articole pe bLoG

- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img