joi, 20 iunie, 2024
Plase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte IeftinePlase Insecte Ieftine
onE bLoG RomaniaCasa si GradinaIdei de amenajare exterioara pentru o casa cu adevarat fermecatoare

Idei de amenajare exterioara pentru o casa cu adevarat fermecatoare

Fatada reprezinta cartea de vizita a oricarei case. Practic este primul lucru observat si tocmai de aceea necesita o atentie sporita. In acelasi timp, daca iti doresti sa ai o casa impecabila de-a lungul timpului, iar factorii de mediu sau trecerea timpului sa nu-si puna amprenta asupra aspectului, trebuie sa fii foarte selectiv in privinta materialelor folosite.  In articolul de azi iti vom prezenta cateva informatii esentiale despre materialele folosite, dar si idei care sa te inspire.

Cum trebuie sa arate fata casei?

Inainte de a stabili cromatica si modul in care vrei sa arate fatada casei, trebuie sa iei in considerare un aspect esential si anume: arhitectura casei. Poate ca suna ciudat, insa aspectul casei tale ar trebui sa fie in concordanta cu aspectul strazii. Evident, asta daca nu iti doresti sa iesi in evidenta intr-un mod mai putin placut. Chiar daca fatada casei este stabilita intr-o oarecare masura de aspectul si arhitectura strazii, asta nu inseamna ca esti retinut in a aborda un stil unic sau chiar fermecator.

Fatada casei nu trebuie sa se rezume doar la partea vizuala, ci mai ales la materialele utilizate si la modul in care acestea se comporta sau rezista in timp.

Cum se izoleaza corect fatada casei?

Rolul izolarii este unul extrem de important, atat din punct de vedere al confortului, cat si al economiei. Aceasta poate fi implementata in faza de constructie sau dupa ce aceasta este finalizata.

Cele mai bune materiale pentru izolarea casei

Materialele pe care le poti folosi cu success sunt: polistirenul expandat sau extrudat, celuloza sau vata mineral de sticla. Indiferent de alegerea facuta, trebuie sa iei in calcul conductivitatea si rezistenta necesara nevoilor tale, astfel incat rezultatul final sa nu-ti insele nicio asteptare.

Rulouri exterioare – Optiunea perfecta pentru aspectul si izolarea casei

Desi polistirenul este unul dintre cele mai folosite materiale in materie de izolare, rulouri exterioare aduc si ele un aport considerabil in aceasta privinta. Pe langa caracteristica estetica pe care o ofera, rulouri exterioare izoleaza fortea bine atat termic, cat si fonic si ofera o multime de alte avantaje. Caldura, razele UV, intimitatea, dar si impuritatile venite pot fi ajustate printr-o simpla manevrare a rulourilor exterioare.

Mai mult de atat, rulourile pot combate migrenele frecvente. Cum reusesc sa faca acest lucru? Practic, impiedica lumina puternica sa intre in incapere si combat deprivarea de somn care in mod normal, contribuie la o crestere a sintetizarii de proteine care sunt extrem de eficiente in lupta impotriva durerilor acute.

In prezent, exista o gama variata de rulouri ce pot satisface nevoile tale in materie de design: rulouri din aluminiu aplicate, rulouri exterioare suprapuse, rulouri exterioare electrice, rulouri antiefractie, rulouri cu plasa insecte incorporata. Toate modelele au un design modern, perfect pentru accesorizarea ferestrelor intr-un mod unic si util, in acelasi timp.

Tipuri de amenajare exterioara sau fatade pentru care poti opta

Daca tocmai ti-ai achizitionat o casa noua si nu stii pentru ce tip de fatada sau amenajare exterioara sa optezi, iti vom da cateva exemple care cu siguranta te vor ajuta. Unele dintre cele mai folosite si apreciate fatade sunt realizate din materiale precum: caramida, piatra naturala, lemn, sticla pisata sau metal.

Toate pot oferi un aspect de invidiat casei tale, iar combinate cu un tip potriviti de rulouri exterioare, cu siguranta casa ta va starni multe aprecieri in randul privitorilor.

Culoarea ideala a casei pentru un aspect “wow”

Dupa ce ai ales materialul, trebuie sa consulti optiunile pe care le ai in materie de culori. Marmura, de regula, nu iti  permite sa-ti dai frau liber imaginatiei, spre deosebire de alte materiale. Ca si in cazul design-ului interior, aceeasi regula se aplica si pentru exteriorul casei. Culorile deschise vor da impresia unei case mai mari, pe cand culorile inchise micsoreaza vizual constructia.

In functie de culoarea aleasa, te poti orienta si asupra unei nuante pentru rulourilor exterioare care sa ofere o armonie vizuala de invidiat. De exemplu, pentru o casa vopsita intr-o nuanta de crem, s-ar potrivi de minune rulouri exterioare maro. Daca arhitectura locuintei este una cat se poate de moderna, iar tu esti adeptul confortului deplin si iti place sa profiti de evolutia tehnologiei, poti opta pentru rulouri exterioare electrice.

Indiferent de cum vei alege sa iti amenajezi exteriorul casei, inainte de toate, trebuie sa fii tu multumit de rezultatul final. Daca vei respecta cateva reguli de cromatica si vei alege sa folosesti doar materiale calitative, cu sguranta vei obtine o casa cu adevarat fermecatoare.

Nu uita, insa, achizitionarea rulourilor exterioare reprezinta una dintre cele mai inteligente investitii si iti vei da seama de acest lucru in scurt timp dupa montare. Daca iti este foarte greu sa te decizi asupra culorilor sau a materialelor, ne poti contacta, vom fi intotdeauna pregatiti sa iti oferim consultanta, astfel incat sa faci cea mai buna alegere!

Urmareste ultimele stiri, noutati si articole onEbLoG.ro si pe Google News

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI
onE bLoG Romania
onE bLoG Romaniahttps://oneblog.ro
One Blog Romania si-a propus inca de la deschidere sa ofere vizitatorilor acestui blog content de calitate si cat se poate de actualitate. Ne-am dorit inca de la inceput sa ne axam pe calitate, transparenta si servicii premium la cele mai accesibile preturi pentru toti cei care doresc sa isi promoveze afacerile pe acest blog. Ne place sa invatam, sa ascultam si sa luam impreuna cu voi cele mai bune decizii. Impreuna cu voi atat vizitatorii cat si cei care publica articole, advertoriale pe acest blog dorim sa formam o echipa si sa imbunatatim tot ce nu este relevant.
- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_img

Cele mai populare articole pe bLoG

- Publicitate -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img